За нас

За нас

vzemicredit.com е сравнителен сайт за бързи кредити. Екипът ни НЕ отпуска кредити и НЕ одобрява заявки за кредити. Функцията на сайта е да съдейства за прозрачен финансов пазар и отговорна употреба на финансовите услуги. Информацията в сайта е публична и никаква част от нея не представлява корпоративна тайна. Всеки потребител на сайта се съгласява автоматично, че сам носи отговорност за последващи действия, свързани с кандидатстване, одобрение, усвояване и изплащане на финансовите продукти.

Никаква част от съдържанието и скриптовете на vzemicredit.com не могат да бъдат копирани и препечатвани без изричното съгласие на собствениците на сайта.

vzemicredit.com отговаря на силното потребителско търсене на бързи заеми и високата конкуренция между компаниите, за да предостави възможност на потребителите за информиран избор, когато подбират своя финансиращ партньор. Мисията на портала е да повишава финансовата култура на българите, като обръща внимание на важните условия при теглене на бързи кредити.

С екипа ни можете да се свържете чрез формата за контакти тук

Вижте повече на www.selectra.bg