Промоции

Промоции на бързи кредити

Вижте топ предложенията за отстъпки, бонуси и промоции на водещите фирми за бързи кредити в България. Възползвайте се от програмите за лоялен клиент, безлихвените заеми или кредитите без поръчител. Уверете, че отговаряте на условията за промоция и не отлагайте.

Първи безлихвен заем на вноски от Credissimo: цели 3 месеца с 0% лихва

От 15.02.2020 г. Първиви заем Credissimo до заплата е с 0 % лихва* и период на изплащане до 45 дни, а всеки 5-и също е с 0% лихва, върнат в гратисен период.

С цел да развиваме и надграждаме нашите услуги, така че да бъдат максимално удобни и достъпни за всеки клиент, предоставяме нов, по-дълъг безлихвен период за първи кредит до заплата. Периодът на изплащане е до 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

Максималната сума на заем Credissimo до заплата е 1 000 лева, заявени през клиентски профил**. А специално за лоялните ни клиенти, всеки 5-и Credissimo до заплата е също с 0% лихва*, върнат в гратисен период.

Как да заявиш своя първи безлихвен Credissimo до заплата?

Ако имаш активиран клиентски профил:

1. Влез в клиентския си профил;

2. Избери продукт Credissimo до заплата, желаната сума и период на погасяване;

3. Изпрати заявлението си!

Ако все още нямаш активиран клиентски профил:

С подаването на твоето първо заявление за кредит активираш твоя персонален клиентски профил в Credissimo. Лесно е:

1. Избираш желаната сума и период на credissimo.bg. Попълваш кратката онлайн форма, като въведеш своя мобилен телефонен номер и имейл адрес;

2. Попълваш личните си данни и детайли за кредита и изпращаш заявлението си;

3. Активираш своя клиентски профил, като създадеш своя парола за достъп.

Заяви своя 1-ви безлихвен заем Credissimo до заплата още днес и се наслади на по-дългия гратисен период от цели 45 дни! При нужда от съдействие, не се колебай да ни потърсиш - нашите експерти са винаги насреща да отговорят на всичките ти въпроси!

* Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 1000 лева и избран период на револвиране до 45 дни за първи кредит Credissimo до заплата и до 30 дни за всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. Периодът на револвиране над 30 дни е 35, 40 или 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

** Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo. За заявяване на суми над 800 лева е необходим активиран клиентски профил.

АСВ в подкрепа на лятната кампания на Вива Кредит „Не изхвърляй книжка, подари я“

Кампанията е в подкрепа на деца от семейства в неравностойно положение, на възраст между 3 и 10 години. Целта е да се осигурят най-малко 5000 детски книжки и да се насърчи любовта към четенето и образованието от най-ранно детство.

Всички събрани книжки ще бъдат добавени в коледните пакети с хранителни продукти, които Празничните герои на Холидей Хироус ще доставят на хиляди семейства в нужда в цяла България.

Агенция за събиране на вземания ЕАД винаги е била социално отговорна компания. За нас е изключително важно да подкрепяме каузи, които подпомагат децата на семействата в нужда. Книжката е изключителна важна и ценна, тъй като обогатява и носи усмивки на детските лица. Имате възможност да направите някое дете щастливо като дарите книжка в следващите 3 дни“ Сподели Ивелина Любова от Дирекция Бизнес развитие на Агенция за събиране на вземания ЕАД.

Кампанията „Не изхвърляй книжка – подари я“ продължава до 31.08.2018 г., докогато всеки желаещ може да дари книжки (нови или употребявани) в някой от 49-те офиса на Viva Credit в цялата страна. Всеки дарител ще получи и сертификат за участието си, който ще му даде право и на отстъпка в размер 30% от главницата при сключване на договор за паричен заем с Viva Credit в периода от 15.07.2018 г. до 31.10.2018 г.

Кампанията се осъществява и с медийната подкрепа на БГ Радио.

Повече за кампанията, както и за адресите на офисите на Viva Credit, в които може да дарите книжки, ще откриете тук: vivacredit.bg

 

SmileCredit – Krediti online
smile credit смайл кредит

Безлихвен кредит до 1500.00 лв. за първи кредит

Връщаш, колкото си взел, ако това стане до 30 дни след усвояване. Подходящ кредит за море и почивка, бърз ремонт, нова джаджа или извънредна ситуация. ОДОБРЕНИЕ ДО 20 МИНУТИ! Парите са в EasyPay или банката на същия ден. Без лихви, без такси, без оскъпяване.

микрокредит micro credit
кредисимо credissimo

Бизнес кредит за търговци или свободни професии

Уникален бърз бизнес кредит за оборотни средства, оборудване, пари за зареждане на стока или закупуване на материали. Лихвата се признава за разход на фирмата. До 45 дни гратисен период за плащане!