Промоции

Промоции на бързи кредити

Вижте топ предложенията за отстъпки, бонуси и промоции на водещите фирми за бързи кредити в България. Възползвайте се от програмите за лоялен клиент, безлихвените заеми или кредитите без поръчител. Уверете, че отговаряте на условията за промоция и не отлагайте.

АСВ в подкрепа на лятната кампания на Вива Кредит „Не изхвърляй книжка, подари я“

Кампанията е в подкрепа на деца от семейства в неравностойно положение, на възраст между 3 и 10 години. Целта е да се осигурят най-малко 5000 детски книжки и да се насърчи любовта към четенето и образованието от най-ранно детство.

Всички събрани книжки ще бъдат добавени в коледните пакети с хранителни продукти, които Празничните герои на Холидей Хироус ще доставят на хиляди семейства в нужда в цяла България.

Агенция за събиране на вземания ЕАД винаги е била социално отговорна компания. За нас е изключително важно да подкрепяме каузи, които подпомагат децата на семействата в нужда. Книжката е изключителна важна и ценна, тъй като обогатява и носи усмивки на детските лица. Имате възможност да направите някое дете щастливо като дарите книжка в следващите 3 дни“ Сподели Ивелина Любова от Дирекция Бизнес развитие на Агенция за събиране на вземания ЕАД.

Кампанията „Не изхвърляй книжка – подари я“ продължава до 31.08.2018 г., докогато всеки желаещ може да дари книжки (нови или употребявани) в някой от 49-те офиса на Viva Credit в цялата страна. Всеки дарител ще получи и сертификат за участието си, който ще му даде право и на отстъпка в размер 30% от главницата при сключване на договор за паричен заем с Viva Credit в периода от 15.07.2018 г. до 31.10.2018 г.

Кампанията се осъществява и с медийната подкрепа на БГ Радио.

Повече за кампанията, както и за адресите на офисите на Viva Credit, в които може да дарите книжки, ще откриете тук: vivacredit.bg

 

SmileCredit – Krediti online
smile credit смайл кредит

Безлихвен кредит до 1500.00 лв. за първи кредит

Връщаш, колкото си взел, ако това стане до 30 дни след усвояване. Подходящ кредит за море и почивка, бърз ремонт, нова джаджа или извънредна ситуация. ОДОБРЕНИЕ ДО 20 МИНУТИ! Парите са в EasyPay или банката на същия ден. Без лихви, без такси, без оскъпяване.

микрокредит micro credit
кредисимо credissimo

Бизнес кредит за търговци или свободни професии

Уникален бърз бизнес кредит за оборотни средства, оборудване, пари за зареждане на стока или закупуване на материали. Лихвата се признава за разход на фирмата. До 45 дни гратисен период за плащане!