Промоции

Промоции на бързи кредити

Вижте топ предложенията за отстъпки, бонуси и промоции на водещите фирми за бързи кредити в България. Възползвайте се от програмите за лоялен клиент, безлихвените заеми или кредитите без поръчител. Уверете, че отговаряте на условията за промоция и не отлагайте.

Credissimo с кампания в подкрепа на борбата с COVID-19

Верни на принципа си да оказваме подкрепа навреме, даваме начало на следващия етап от кампанията "Credissimo подкрепя борбата с COVID-19". Самата кампания започнахме още през месец март, когато незабавно реагирахме с грижа за най-засегнатите от епидемията и от извънредното положение.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 30-ти април без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч. от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Инициативата стартира от столицата, като епицентър на епидемията.

Необходимото и навременно начинаание реализираме съвместно с ресторант Djanam Steak House, който безвъзмездно предоставя кухнята си и ангажира персонала си в ежедневното приготвяне на вкусния обяд.

Кампанията ще проведем под мотото “Топъл обяд навреме” и ежедневно ще даряваме 300 порции, като при необходимост количеството ще бъде увеличено. Менюто ще е разнообразно, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. Служители от екипа ни също ще участват активно като доброволци в каузата.

Реализацията на инициативата е възможна, благодарение на специалните отношения на доверие и лоялност, изградени през годините, между Credissimo и вас - нашите потребители. Всеки клиент, платил вноската си след 13.03.2020 г., е допринесъл към каузата, дарявайки топъл обяд на човек в нужда.

Бъди отговорен, разпространи новината и помогни топлият обяд да достигне до повече хора в нужда!  

Благодарим за доверието и подкрепата!

SmileCredit – Krediti online
smile credit смайл кредит

Безлихвен кредит до 1500.00 лв. за първи кредит

Връщаш, колкото си взел, ако това стане до 30 дни след усвояване. Подходящ кредит за море и почивка, бърз ремонт, нова джаджа или извънредна ситуация. ОДОБРЕНИЕ ДО 20 МИНУТИ! Парите са в EasyPay или банката на същия ден. Без лихви, без такси, без оскъпяване.

микрокредит micro credit
кредисимо credissimo

Бизнес кредит за търговци или свободни професии

Уникален бърз бизнес кредит за оборотни средства, оборудване, пари за зареждане на стока или закупуване на материали. Лихвата се признава за разход на фирмата. До 45 дни гратисен период за плащане!