Промоции

Промоции на бързи кредити

Вижте топ предложенията за отстъпки, бонуси и промоции на водещите фирми за бързи кредити в България. Възползвайте се от програмите за лоялен клиент, безлихвените заеми или кредитите без поръчител. Уверете, че отговаряте на условията за промоция и не отлагайте.

Credissimo с кампания в подкрепа на борбата с COVID-19

Верни на принципа си да оказваме подкрепа навреме, даваме начало на следващия етап от кампанията "Credissimo подкрепя борбата с COVID-19". Самата кампания започнахме още през месец март, когато незабавно реагирахме с грижа за най-засегнатите от епидемията и от извънредното положение.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 30-ти април без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч. от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Инициативата стартира от столицата, като епицентър на епидемията.

Необходимото и навременно начинаание реализираме съвместно с ресторант Djanam Steak House, който безвъзмездно предоставя кухнята си и ангажира персонала си в ежедневното приготвяне на вкусния обяд.

Кампанията ще проведем под мотото “Топъл обяд навреме” и ежедневно ще даряваме 300 порции, като при необходимост количеството ще бъде увеличено. Менюто ще е разнообразно, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. Служители от екипа ни също ще участват активно като доброволци в каузата.

Реализацията на инициативата е възможна, благодарение на специалните отношения на доверие и лоялност, изградени през годините, между Credissimo и вас - нашите потребители. Всеки клиент, платил вноската си след 13.03.2020 г., е допринесъл към каузата, дарявайки топъл обяд на човек в нужда.

Бъди отговорен, разпространи новината и помогни топлият обяд да достигне до повече хора в нужда!  

Благодарим за доверието и подкрепата!

АСВ в подкрепа на лятната кампания на Вива Кредит „Не изхвърляй книжка, подари я“

Кампанията е в подкрепа на деца от семейства в неравностойно положение, на възраст между 3 и 10 години. Целта е да се осигурят най-малко 5000 детски книжки и да се насърчи любовта към четенето и образованието от най-ранно детство.

Всички събрани книжки ще бъдат добавени в коледните пакети с хранителни продукти, които Празничните герои на Холидей Хироус ще доставят на хиляди семейства в нужда в цяла България.

Агенция за събиране на вземания ЕАД винаги е била социално отговорна компания. За нас е изключително важно да подкрепяме каузи, които подпомагат децата на семействата в нужда. Книжката е изключителна важна и ценна, тъй като обогатява и носи усмивки на детските лица. Имате възможност да направите някое дете щастливо като дарите книжка в следващите 3 дни“ Сподели Ивелина Любова от Дирекция Бизнес развитие на Агенция за събиране на вземания ЕАД.

Кампанията „Не изхвърляй книжка – подари я“ продължава до 31.08.2018 г., докогато всеки желаещ може да дари книжки (нови или употребявани) в някой от 49-те офиса на Viva Credit в цялата страна. Всеки дарител ще получи и сертификат за участието си, който ще му даде право и на отстъпка в размер 30% от главницата при сключване на договор за паричен заем с Viva Credit в периода от 15.07.2018 г. до 31.10.2018 г.

Кампанията се осъществява и с медийната подкрепа на БГ Радио.

Повече за кампанията, както и за адресите на офисите на Viva Credit, в които може да дарите книжки, ще откриете тук: vivacredit.bg

 

SmileCredit – Krediti online
smile credit смайл кредит

Безлихвен кредит до 1500.00 лв. за първи кредит

Връщаш, колкото си взел, ако това стане до 30 дни след усвояване. Подходящ кредит за море и почивка, бърз ремонт, нова джаджа или извънредна ситуация. ОДОБРЕНИЕ ДО 20 МИНУТИ! Парите са в EasyPay или банката на същия ден. Без лихви, без такси, без оскъпяване.

микрокредит micro credit
кредисимо credissimo

Бизнес кредит за търговци или свободни професии

Уникален бърз бизнес кредит за оборотни средства, оборудване, пари за зареждане на стока или закупуване на материали. Лихвата се признава за разход на фирмата. До 45 дни гратисен период за плащане!